Szilágyi László
HRSE Atlétika technikai vezető

Szilágyi László vagyok, 1971-ben születtem, a Debreceni Szakképzési Centrum Irinyi János Technikumában dolgozom igazgatóhelyettesként. 

13 éves korom óta életem meghatározó tevékenysége az atlétika. Fiatalkoromban köteleztem el magam a közép és hosszútávok mellett. Jó pár maratont futottam, a legjobb időm 2 óra 41perc volt. 25 éve kezdtem el az edzősködést is, jelenleg a Debreceni Sportcentrum maratonistájának is, Gulyás Verának az edzője vagyok.  

2020 januárja óta segítem az atlétikai szakosztály munkáját. A szakosztályban egy igazán szimpatikus CSAPATOT ismertem meg, sok lelkes és tehetséges sportokat imádó barátra találtam. 

Próbálom egy minden szempontból teljesíthető, szakmailag helyes programot átadni a tagoknak. Új edzésmódszereket próbáltunk ki, amelyek elnyerték a társaság szimpátiáját és ezen kívül még eredményes is.

Hatalmas örömet okoz számomra amikor a HRSE csapatai dobogóra állhatnak az Ultrabalatonon vagy az Ultra Tisza-tó versenyeken, de csodás élmény amikor „csak” a barátokkal az első százba befutunk. Nagyon szimpatikus, hogy a HRSE nem csak egy egyesület, hanem egy nyitott befogadó baráti társaság is.