Varga Tamás
HRSE CrossTraining szakosztályvezető

Varga Tamás vagyok, a mindennapi kenyeremet jelenleg villanyszerelőként keresem. Én nem mondhatom el magamról azt, hogy a sport már gyerekkorom óta az életem részét képezi, de azt sem, hogy teljesen elkerültük volna egymást. 

Mindig meg volt a kellő testmozgás, de rendszeresen nem űztem semmilyen sportot. A sport számomra inkább játék volt, mint sem életforma. Szeretek kosárlabdázni, de mint fentebb említettem ez inkább csak játék, melyet a mai napig szívesen űzök. 

Az egyesülettel és a CrossTraining-el 2016-ban találkoztam, ami szerelem volt első látásra. Emlékszem az első edzésre, amin részt vettem, annyira lelkes voltam, hogy én is annyi feladatot és ismétlés számot akartam meg csinálni, mint a többiek.  
Meg is lett az eredménye: minden porcikámban több napig tartó izomláz. Ez az élmény nem, hogy a kedvemet szegte volna, hanem még inkább arra inspirált, hogy még jobban elsajátítsam ezt a mozgásformát, amit azóta már atlétika edzésekkel is kiegészítettem. És így lett a játékból sport, és a sportból életforma.

Az egyesület által szervezett programokon önkéntesként számos eseményen részt vettem, ahol nagyon sok új emberrel és jó baráttal hozott össze a sors, akikkel a mai napig is jó kapcsolatot ápolok. 
2017-ben kértek fel, hogy legyek a HRSE Crosstrainig szakosztály vezetője, amit gondolkodás nélkül elvállaltam és a legjobb tudásom szerint segítem az egyesület és a szakosztály működését. Azóta is rendszeresen járok az egyesület Cross és atlétika edzéseire, ahol szinte már családias hangulatban zajlanak a ”megpróbáltatások”. 

Ha megtetszett ez a sportág és szívesen kipróbálnád magad akkor gyere el hozzánk a Szent József Gimnázium alagsori tornatermébe a Szent Anna utca 27. szám alá és fordulj hozzám bizalommal.