Takáts Tamás
elnökségi tag

HRSE Rescue Team parancsnoka

2000 óta a sport a mindennapjaim része. Kezdetben úszással és küzdőspottal foglalkoztam, később ezeket felváltotta az NBII-s szintű tekézés, a testépítés és a funkcionális tréning.

A sport nem csak az egészségem megőrzésére, kondícióm fejlesztésre szolgált, hanem személyiségem kialakulásában is fontos szerepet játszott. Megszerettem a csapatban való „munkát”, alázatot és fegyelmezettséget tanultam.

2012 óta a Hajdú Rendészeti Sportegyesület tagja vagyok. A 2012. évi Rendészeti családi napon láttam el első önkéntesi tevékenységemet. Az első egyeztetők alkalmával nagyon szimpatikussá vált az egyesület tevékenysége, az alapító tagok és célkitűzéseik. Éreztem, hogy jó helyen vagyok.

A lelkes önkéntesi munkám, 2013-ban meghozta gyümölcsét. Az akkori vezetőségtől HRSE díjban részesültem. 2014-től felügyelő bizottsági tagként láttam el faladataimat, majd egy év múlva 2015-től elnökségi taggá váltam.

Hálás vagyok, hogy motivált és tehetséges embereket ismerhettem meg és ismerhetek meg az egyesületben. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy barátokkal érhetek el személyes és az egyesületi érdeket is szolgáló célokat.

Tevékenységem célja, hogy magas színvonalon szolgáljam a Hajdú Rendészeti Sportegyesületet, elnökségi tagként felelősen képviseljem a tagság érdekeit.