Sipos Szabolcs
HRSE CrossTraining technikai vezető

HRSE Amazon Cross - Cross point vezető edző

Sziasztok! Sipos Szabolcs vagyok a HRSE Cross Point vezető edzője.

 Leírhatnám, mint a legtöbben, hogy a sport az életem része, de ez így csak részben lenne igaz. A gondolat úgy helyes, hogy a mozgás az életem része. 

Sok mindent kipróbáltam eddig, mint ahogy mindenki aki szeretné megtalálni valamelyik mozgásformában önmagát. Többek között szertorna, erőemelés, kung-fu. Amit kerestem én a Crossfit-ben találtam meg. Elsőként ,mint edzeni vágyó, majd később az aktuális állapotát felmérő, tudását másokkal összemérő versenyzőként folytattam az edzéseimet ebben a sportban. 

Egyre többen kértek tőlem tanácsokat, ötleteket. Nagyon jó érzés volt megosztanom a tapasztalataimat és egyszerűbb dolgokat megtanítani másoknak. 

Kis idő elteltével bele vetettem magam a gyakorlatok maximálisan helyes és egészséges kivitelezésének elsajátításába. Az edzéseimen az egészség megőrzéséé a főszerep. A pontos mozgásminták elsajátítása, megtanulása, a hibák kijavítása, hogy mindenki számára élvezhető maradjon minden nemű mozgásforma, illetve azok is kamatoztassák tudásukat és erejüket akik verseny ambíciókkal jelennek meg az edzéseimen.