Sipos Nóra
elnökségi tag

Sipos Nóra vagyok, 33 éve dolgozom biológia-testnevelés szakos középiskolai tanárként egy vidéki szakképző iskolában. 6 éve intézmény-vezetőként is egyengetem iskolám sorsát. 

Két lányom van, Niki és Fruzsi, mindkettő már önálló életet él. A nagyobbik lányom két fiú unokával is megajándékozott, akik bearanyozzák életemet. Jelenleg Debrecenben élek párommal, aki szintén tagja az egyesületnek. 

Életem fontos része a sport, közel húsz éve aerobik oktatóként is tevékenykedek, illetve rendszeresen futok, és veszek részt futóversenyeken az egyesület színeiben. 

A Hajdú Rendészeti Sportegyesületnek 2012 óta vagyok a tagja. Az elmúlt 8 éve alatt számos rendezvényen lebonyolításában vettem részt.

A HRSE kis közössége olyan nekem, mint egy nagycsalád. A közös munka élménye, a karitatív programokon való részvétel, a versenyeken elért dobogós eredmények pozitív energiával töltenek fel, ami a munkám végzéséhez is energiát ad. Remélem a továbbiakban is hozzá tudok járulni az egyesület sikereihez és méltóan tudom képviselni a HRSE elszánt közösségét!