Molnár Péter
elnök

Molnár Péter vagyok, házas és hamarosan két gyermek édesapja.

Gyermekkorom óta sportolok, 10 évesen volt lehetőségem a küzdősportokkal megismerkedni és ez a szerelem azóta is tart, a munka és a különböző sérülések biztosította lehetőségek mentén folyamatosan az életem részét képezi. Az általam először megismert küzdősporthoz folyamatosan visszatérve kick-boksz második mesterfokozatot szereztem, valamint thai-boksz sportoktatói és bírói képesítő vizsgákat tettem.

Mindig a szélsőséges terhelések vonzottak, a sportolás és a munka területén is és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezt a hóbortomat a családom is jól tolerálja. Az eddigi 9 teljesített Kinizsi 100-as teljesítménytúrámból 6 alkalommal a feleségem és a lányom együtt „depózta” és küzdötte végig velem az utat, ami bizonyítja az általuk nyújtott stabil hátteret.

18 éves koromban kerültem a Rendőrség kötelékébe, ahol lehetőségem volt több szakterületbe betekintenem és kipróbálnom magam, végül a bűnügyi terület volt az, ami számomra a legtöbb élményt nyújtotta. A Debreceni Rendőrkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát követően 6 évig a Nemzeti Védelmi Szolgálat állományában dolgoztam. A főkapitányság állományába visszakerülve kaptam lehetőséget az Oktatási és Kiképzési Alosztályon alosztályvezetői feladatok ellátására.

Az egyesület igazi munkájával ebben az időszakban volt lehetőségem megismerkedni. A thai-boksz szakosztály tagjaként már korábban is az egyesület tagja voltam, azonban rendezvények szervezésére, a karitatív munkába, illetve a különböző sportok területén végzett szakmai munkába ekkor tudtam betekinteni és emberileg nem is volt lehetőségem mást tenni, mint hogy a tőlem telhető segítséget nyújtsam ehhez a tevékenységet.

Az elmúlt években a családom is csatlakozott az egyesülethez és minden rendezvényen segítséget nyújtanak. Ennek az első időszakban az volt az oka, hogy olyan érdekes tevékenységet találtunk, ahol a családunk együtt tudott lenni, miközben hasznosan tudtuk eltölteni az időt. Az egyesület tagságát és a képviselt eszmeiséget, értékeket megismerve már ők is megtalálták az egyéni motivációt.

Az egyesületünkön belül igazi baráti kapcsolatok kovácsolódtak, amely biztosítja, hogy a lebonyolított rendezvényeket ne munkaként, hanem szabadidős kikapcsolódásként éljék meg önkénteseink. Tagságunk olyan stabil hátteret biztosít, amellyel a legvakmerőbbnek tűnő terveinket is teljesíteni tudtuk.

Szeretném megköszönni a közösségünknek, hogy bizalmat szavaztak nekem és ezeknek az értékeknek a képviseletére az egyesület elnökeként lehetőséget kaptam!

Tisztelettel:

Molnár Péter 
elnök