Balogh József
ügyvezető elnök

Balogh József vagyok a Hajdú Rendészeti Sportegyesület alapítója.

Immár 25 éve dolgozok rendvédelmi szervnél, az elmúlt 12 évben és jelenleg a rendvédelmi kiképzés területén, lőkiképzőként és intézkedéstaktikai szakoktatóként, valamint Police Medic instruktorként tevékenykedek.

Egyesületünk létrehozásának ötlete a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Oktatási és Kiképzési Alosztályának kiképzőiben merült fel, egy új oktatási és kiképzési program kidolgozása kapcsán 2011-ben.

9 évig az egyesület elnökeként, 2020-tól ügyvezető elnökeként igyekszem nagyszerű csapattársaimmal megvalósítani közhasznú civil szervezetünk célkitűzéseit.

A Hajdú Rendészeti Sportegyesület nyitott a civil társadalom irányába és célkitűzései között a társadalmi kapcsolatok építése, a fiatalok motiválása és felkészítése a rendészeti pályára, valamint a rendészeti hivatás és a rendészeti értékek népszerűsítése is kiemelt helyen szerepel.

Ennek megfelelően nem csak rendészeti dolgozók, hanem civil személyek is helyet foglalhatnak egyesületünk tagságában pártoló tagként, erősítve a társadalmi felelősségvállalásunkat és a civil kapcsolatainkat.

Hiszünk abban, hogy közös összefogással minőségi sportszolgáltatást, aktív kikapcsolódási lehetőséget, hasznos szabadidős programokat tudunk biztosítani, illetve dinamikus és összetartó közösséget tudunk építeni a Hajdú Rendészeti Sportegyesületben.

Szeretettel várunk csapatunkba, ha sportolni szeretnél, ha szimpatikusak számodra a rendvédelmi értékek, ha szeretnél egy igazán dinamikus önkéntes és karitatív közösség tagja lenni.

Üdvözlettel: 

Balogh József
ügyvezető elnök