Bakó Tímea
HRSE CrossTraining technikai vezető

Jóga oktató

Bakó Tímea vagyok, hatha jógaoktató. 

Debrecenben élek, a jógaórák mellett a párom vállalkozásában segítek. A sport a középiskolás éveim végén jelent meg az életemben, pár évig röplabdáztam, aztán a hétköznapok, a munka miatt abbahagytam. 

Eltelt 1-2 év sportolás nélkül, erre jött még napi 8 óra irodai ülőmunka, aminek jó pár plusz kiló, rossz közérzet és egy igencsak megcsappant önbizalom lett az eredménye. Elkezdtem edzőterembe járni és az eredményeket látva a mindennapjaim részévé vált a súlyzós edzés. Sokáig gondolkodtam, hogy belevágok egy edzőképzésbe, de hiába szerettem az edzést, valami még hiányzott. 

Tudtam, hogy olyan dolgot szeretnék végezni, amivel valamilyen formában segíteni tudok az embereknek, amitől jobban tudják érezni magukat, de semmiben nem álltak össze azok a dolgok, amiket ehhez szükségesnek tartottam. 

2019-ben kezdtem el jógázni egy kezdődő pajzsmirigy probléma miatt és néhány hónap rendszeres gyakorlás és sok olvasás után rájöttem, hogy ez az amit kerestem, hiszen a jóga egyszerre gyógyítja a testet és lelket is. Így elvégeztem Diószegi Ádám jógaoktató képzését. A célom az, hogy az órámra látogatók számára át tudjam adni azt, amit én érzek gyakorlás közben és szeretném ha minél többen megtapasztalnák a jóga jótékony hatásait.