Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

2021. február 10-től február 20-ig! Fuss vagy túrázz velünk a PrevenTúrában és nyerj értékes, 4. generációs Organica FX halolajat! Mozogj a szabadban és támogasd immunrendszered organikus vitaminokkal, táplálék kiegészítőekkel!


  • Dátum: 2021.02.20. 20:00
  • Hely Online Rendezvény

Leírás

PrevenTúra - Egészség Challenge 1.


Nyílt online játék az Organica FX The Vitamin Company-vel!


A kihívás ideje: 

2021. február 10 - 21.


Résztvevők:

A kihívásban bárki részt vehet, aki az alábbi feltételeket teljesíti.


Feladat:

1. Regisztrálj a PrevenTúra Futó- és Természetjáró Kupába! (Kattints a linkre!)

2. Teljesíts minimum 1 igazolt PrevenTúra útvonalat február 10. és február 21. között!

3. A teljesítés közben, előtt vagy után készíts egy szelfit magadról, amely tölts fel a PrevenTúra Facebook csoportba és a saját Facebook profilodba a következő hastegekkel: #preventura #organicafx 


Nyeremények:

Férfi és női kategóriában 1-1 üveg Organica FX Fish Oil Complex

A nyeremény 180 kapszulás, 2 havi adag 4. generációs halolajat tartalmaz 15 000 Ft értékben. Esszenciális omega-3 zsírsav EPA és DHA tartalommal, a szervezet egészséges működésének fenntartásáért.


Támogató: 

Organica FX The Vitamin Company

A HALOLAJ NAGY MENNYISÉGBEN TARTALMAZ KÉT FONTOS OMEGA 3-TÍPUSÚ ZSÍRSAVAKAT: AZ EIKOZAPENTÉNSAVAT (EPA) ÉS A DOKOZAHEXATÉNSAVAT (DHA). TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT, HOGY AZ ALACSONY DHA SZINTTEL RENDELKEZŐK HAJLAMOSABBAK DEPRESSZIÓRA. A SZAKIRODALOM ALAPJÁN FONTOS SZEREPE VAN A DAGANATOS MEGBETEGEDÉSEK MEGELŐZÉSÉBEN, AZ IMMUNRENDSZER, A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER, ÉS AZ IDEGRENDSZER MEGFELELŐ ÁLLAPOTÁNAK FENNTARTÁSÁBAN. ELŐÁLLÍTÁSUKRA A SZERVEZET NEM KÉPES, EZÉRT KÜLSŐ FORRÁSOKBÓL KELL FEDEZNÜNK. NÉLKÜLÖZHETETLENEK TOVÁBBÁ A NORMÁLIS AGYI FUNKCIÓKHOZ, EZÁLTAL SERKENTIK A GONDOLKODÁST, JAVÍTJÁK A KONCENTRÁCIÓS KÉPESSÉGET, KEDÉLYÁLLAPOTOT.